Bulharský kaškaval (žluté sýry) - Bulharské speciality

Cena:
/>

bulharské speciality
Přejít na obsah





Kaškaval

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pařený sýr z kravského, ovčího nebo bůvolího mléka, jehož výroba je podobná italským pařeným sýrům Provolone a Mozzarella. Nabízí široké spektrum použití ve studené i teplé kuchyni.

Ravnogor je bulharský žlutý sýr (kaškaval) vyrobený v srdci pohoří Rodopy 1330 m n.m. Malý provoz s atmosférou domácí výroby dodržuje tradiční postupy zpracování. Díky tomu se mohou naše výrobky pyšnit tím, že za jejich vznikem stojí práce lidských rukou. V původní receptuře není místo pro žádné konzervanty, stabilizátory ani jiná éčka, pro jejich uchování používáme jen sůl a dým z bukového dřeva. Jednoduché složení, kvalitní lokální suroviny a poctivý přístup při jejich zpracování se odráží v jejich bezkonkurenční kvalitě a chuti.
Pro výrobu 1kg kaškavalu je potřeba 10l mléka.
termo doplňky (duben - září)
Chladící vložka 250g
30 Kč
Přidat
Polystyrénový přepravní termobox 11L
50 Kč
Přidat
Chladící vložka 350g
50 Kč
Přidat
Polystyrénový přepravní termobox 20L
120 Kč
Přidat
Polystyrénový přepravní termobox 36L
150 Kč
Přidat
Polystyrénový ochranný obal na 1 lahev
30 Kč
Přidat
Návrat na obsah
Web Analytics